شرکت صنعتی روزوین

گروه صنعتی روزوین طی سالها کار کردن با انواع پروفیل های شناخته شده در مارکت های بین المللی همانند پروفیل های تولیدی کشور آلمانی و ترکیه دانش لازم در مورد پروفیل های یو پی وی سی درب و پنجره کسب نمود ، با توجه به اینکه این شرکت در طول فعالیت خود سعی نموده است تا نام نیکی از خود بر جای بگذارد و در این راستا با استفاده از انواع مواد اولیه موجود در دنیا و آزمایشات متعدد در جستجوی مواد با کیفیت عالی بوده است . بعد از ظهور مشکلات اقتصادی در کشور و افت شدید ارزش پول ، واردات پروفیل از کشور های اروپایی مقرون به صرفه نبوده و در کنارآن کیفیت پایین محصولات ترکیه مارا بر آن داشت تا تولید پروفیل یو پی وی سی با هم تراز با محصولات اروپایی را در دستور کار خود قرار دهیم .
سیاست ما به گونه ای بود که شتاب زده عمل ننموده و تصمیم برآن شد قبل از هر گونه اجرای عملیات ساختمانی و خرید ماشین آلات و قالب ها دفتر فنی روزوین شکل گیرد .
با آغاز فعالیت دفتر فنی روزوین در سال 1388 ، همکاری با مهندسین ارشد مکانیک و پلیمر مطالعات در زمینه پروفیل های یو پی وی سی اغاز گردید و ماه عسل چندین سال مطالعه منجر به دست یابی به دانش فنی تولید پروفیل شد . افتخار این شرکت این است که هیچ گونه کپی کاری از محصولات آلمانی نشده و تمام مقاطع پروفیل ها با توجه به نیاز های متعدد در صنعت ساختمان و هم چنین از همه مهمتر شرایط آب و هوایی ایران طراحی شده است .

تست ارسال خبر صادرات

دپارتمان تولید پروفیل :


گروه صنعتی روزوین طی سالها کار کردن با انواع پروفیل های شناخته شده در مارکت های بین المللی همانند پروفیل های تولیدی کشور آلمانی و ترکیه دانش لازم در مورد پروفیل های یو پی وی سی درب و پنجره کسب نمود ، با توجه به اینکه این شرکت در طول فعالیت خود سعی نموده است تا نام نیکی از خود بر جای بگذارد و در این راستا با استفاده از انواع مواد اولیه موجود در دنیا و آزمایشات متعدد در جستجوی مواد با کیفیت عالی بوده است . بعد از ظهور مشکلات اقتصادی در کشور و افت شدید ارزش پول ، واردات پروفیل از کشور های اروپایی مقرون به صرفه نبوده و در کنارآن کیفیت پایین محصولات ترکیه مارا بر آن داشت تا تولید پروفیل یو پی وی سی با هم تراز با محصولات اروپایی را در دستور کار خود قرار دهیم  .
سیاست ما به گونه ای بود که شتاب زده عمل ننموده و تصمیم برآن شد قبل از هر گونه اجرای عملیات ساختمانی و خرید ماشین آلات و قالب ها دفتر فنی روزوین شکل گیرد .
 با آغاز فعالیت دفتر فنی روزوین در سال 1388 ، همکاری با مهندسین  ارشد مکانیک و پلیمر مطالعات در زمینه پروفیل های یو پی وی سی اغاز گردید و ماه عسل چندین سال مطالعه منجر به دست یابی به دانش فنی تولید پروفیل شد . افتخار این شرکت این است که هیچ گونه کپی کاری از محصولات آلمانی نشده و تمام مقاطع پروفیل ها  با توجه به نیاز های متعدد در صنعت ساختمان و هم چنین از همه مهمتر شرایط آب و هوایی ایران طراحی شده است . 

در کنار طراحی مقاطع و مطالعات بر روی پروفیل های متعدد و همچنین آزمایشات تخصصی که بر روی خواص مکانیکی پروفیل ها انجام یافته ، دفتر فنی روزوین  توانسته در این مدت چندین تکنولوژی جدید برای ارتقا بخشی به کیفیت پروفیل ها از لحاظ عایق بندی و استحکام معرفی نماید .

ارزش روزوین

  • معتقد به سخت کوشی و حرکت دائم
  • همواره با مشتریان صادق است
  • قابل اعتماد
  • مسئولیت پذیری بالا
  • شفافیت
  • حس تعاون و همکاری

چرا پنجره یوپی‌وی‌سی با پروفیل روزوین؟

 پنجره‌ها و درب‌ها المان‌های ساختمان هستند که به عنوان المان اصلی از فضای خانه برای چرخش صدا، حرارت و نور استفاده می‌شوند. پروفیل‌های روزوین برای بیشینه راحتی و بهینه بودن در برابر عایق‌بندی طراحی شده‌اند. ماده پی‌وی‌سی برای عایق‌بندی یک انتخاب عالی و کامل است و پروفیل‌ها با طرح بخصوص خود فضای خانه را زیبا می‌نماید. روزوین با انتخاب مرغوب‌ترین مواد اولیه از کشور‌های اروپایی نظیر آلمان، بلژیک، هلند و انریش در کنار پروفیل‌های طراحی شده بصورت کاملا علمی با در نظر گرفتن تمامی نیازهای مکانیکی و حرارتی پنجره درصدد تولید محصول بی‌نظیر با کیفیت فراتر از استاندراد‌ها برآمده است. پروفیل‌های روزوین با تنوعی که دارند تمامی نیاز‌های شما را پاسخ‌گو هستند و با طراحی بخصوص خود نسبت به پروفیل‌های هم رده خودش از توانایی بالاتری برخوردار است. 

 جلوگیری از اتلاف انرژی 

پروفیل‌های پی‌وی‌سی به دلیل خواص ویژه مواد اولیه‌شان و هم‌چنین ساختار فیزیکی پروفیل‌ها از عایق‌بندی بسیار مناسبی در برابر انتقال حرارت از پنجره بخصوص در فصل سرما برخوردار هستند. با استفاده از پنجره‌های پی‌وی‌سی می‌توان به طور قابل ملاحظه‌ای در مصرف انرزی و هزینه‌های ماهانه گرمایش و سرمایش ساختمان کاست. 

 هزینه نگهداری پایین 

پی‌وی‌سی با توجه به ماهیت پلیمری که دارد از دوام بالایی در برابر شرایط آب‌و‌هوایی بالاخذ تابش آفتاب‌، رطوبت و ... را دارد. پنجره ساخته شده از این پروفیل‌ها هم اگر استاندارد و درست منتاژشده باشند .همین دوام و کارایی را خواهند داشت

روزوین تنها کارخانه در ایران است که برای پاسخگویی به تمام سلیقه‌های مشتریان خود سیستم طراحی و تولید نموده‌است. که محدوده وسیعی از پروفیل‌های یوپی‌وی‌سی و آلومینیوم به جهت افزایش کارایی پنجره را شامل می‌شود. با پروفیل‌ روزوین میتوان انواع پنجره‌های Turn ، Tilt & Turn ، Tilt & Slide ، Slide ،  Fold & Slide ، Pivot ، Awning را در ابعاد، رنگ و طرح‌های متوع ساخت. هم‌چنین با مقاطع توسعه یافته آلومینیومی می‌توان درب‌های مخصوص برای مکان‌های پر رفت‌و‌آمد بدون مشکلات کف پنجره و بدون کمترین کاهش در عایق‌بندی را ساخت.

پروفیل لمینت

ما برای شما با پروفیل‌های لمینت طرح‌ها و رنگ‌های بی‌نظیر به ارمغان آورده‌ایم، پروفیل‌هایی که حس گرم چوب و یا احساس مدرن متالیک برای فضای خانه شما بدنبال دارند. برای همه سری پروفیل‌های روزوین شما میتوانید از بین طرحهای زیبا و دلنشین نوع مورد علاقه خود را انتخاب نمایید. 

پروفیل لاستیک‌دار

برای کاهش زمان منتاژ پنجره بخصوص در پروژه‌های سری روزوین راه حل پروفیل لاستیک‌دار را برای شما دارد. اما باکیفیت پایین لاستیک‌های TPVچه کنیم؟ آیا کاهش زمان تولید ارزش آن را دارد که ما کیفیت پنجره ساخته‌شده با پروفیل خوب روزوین را تهدید نماییم؟ روزوین برای حل این مشکل دست بکار شده و مهندسین طراح روزوین با طراحی یک سیستم منحصر بفرد امکان این را ایجاد کرد تا روزوین بجای تهیه لاستیک‌های TPV از بازار که عموما کیفیت مطلوبی ندارند، این لاستیک را خود در کارخانه هم زمان با تولید پروفیل تولید نموده و متصل به پروفیل نماید. مزیت این روش این است که اولا فرمولاسیون لاستیک برما پوشیده نیست و روزوین در این مرحله نیز با انتخاب مرغوبترین مواد اولیه سعی در تولید بهترین لاستیک را دارد. ثانیا لاستیک بصورت فیزیکی کامل و شیمیایی خفیف به پروفیل متصل می‌گردد که این عمل از سر خوردن لاستیک به هنگام برش پروفیل و کوتاه بلند شدن لاستیک جلوگیری می‌نماید. ثالثا سطح مقطع روزوین که توسط مهندسین بخش توسعه و تحقیقات روزوین طراحی شده‌است به مرور زمان از تغییر شکل طرح لاستیک جلوگیری می‌نماید. 

پروفیل بدون لاستیک

پروفیل‌های لمینت روزوین بدون لاستیک ارائه می‌شوند، شاید برای شما جای سوال باشد که چرا پروفیل‌های لمینت بدون لاستیک ارائه میشوند؟ برای اینکه فیلم لمینت با کیفیت بیشتری به پروفیل چسبتده شود روزوین فیلم لمینت را تا لبه‌های انتهایی (لبه اول شیار لاستیک - لبه دوم روی پایه نصب) امتداد می‌دهد، اگر پروفیل لاستیک‌دار باشد آنگاه نمی‌توان لمینیت را تا لبه اول امتداد داد، البته باید به این نکته اشاره کرد که اگر از لاستیک TPVاستفاده شود می‌توان بعد از لمینت کردن لاستیک نصب کرد ولی روزوین به دلیل کیفیت پایین این لاستیک‌ها هیچ‌گاه از این لاستیک‌ها استفاده نمی‌کند . 

پروفیل های بدون لاستیک هم چنین زمانی استفاده می‌شوند که مشتری بخواهد در ساخت پنجره‌های خود از کاور آلومینیومی مخصوص روزوین نیز استفاده نماید. در این صورت چون ضخامت کاور که به ضخامت کل بازشو یا سش اضافه می‌شود سایز لاستیک روزوین برای این نوع پنجره مناسب نیست بنابراین دراین حالتها از لاستیک EPDM مخصوصی که روزوین طراحی و تولید کرده استفاده می‌شود تا باز و بسته شدن و عایق‌بندی پنجره تحت تاثیر قرار نگیرد. 

لاستیک EPDM ، SILICON

برای پروفیل‌های بدون لاستیک مشتریان دو گزینه برای انتخاب دارند، که شامل لاستیک EPDM و لاستیک SILICON می‌باشد. هر دو لاستیک توسط روزوین طراحی و تولید شده‌است و از کیفیت مطلوبی برخوردار است. برای پنجره‌های لمینت اگر مشتریان درخواست استفاده از لاستیک با رنگ قهوه‌ای داشته‌باشند آنگاه باید از نوع SILICON استفاده نمایند.

لاستیک EPDM برای درزبندی پنجره هایی که با پروفیل بدون لاستیک روزوین تولید شده اند استفاده می شود . لاستیک EPDM از لحاظ دوام در برابر شرایط آب و هوایی اعم از یو وی آفتاب ، رطوبت ، باران های نمکی و اسیدی و ... مقاومت خوبی از خود نشان می دهد . منظور از مقاومت عدم تغییر شکل و از دست دادن خاصیت ارتجاعی خود است .

پروفیل روزوین به جهت سهولت در مونتاژ بخصوص در تولید پروژه‌های سری دارای امکان لاستیک سرخود هستند. اما با توجه به کیفیت بالای پروفیل روزوین، تهدید کیفیت پنجره ساخته شده با این پروفیل به همراه لاستیک سرخود TPVبنظر مناسب نمی‌آید. پس باید چه کنیم؟ برای حل این مشکل که مشتریان هم بتوانند از امکان استفاده از لاستیک سرخود و هم عدم افت کیفیت درزبندی پنجره بهره‌مند شوند ، مهندسین روزوین درمرکز توسعه و تحقیقات روزوین اقدام به طراحی سیستم خاص برای تولید این لاستیک ها نموده اند . دراین سیستم بجای استفاده از لاستیک TPV خریداری شده ، لاستیک درزبندی همزمان با تولید پروفیل تولید و متصل به پروفیل می‌گردد. اما مزیت این روش چیست؟ اول این که فرمول گرانول لاستیک بر ما پوشیده نیست و این گرانول توسط خود کارخانه و مرکز توسعه و تحقیفات روزوین فرموله شده و مواد اولیه آن همچون مواد اولیه پروفیل از مرغوبترین برند‌های دنیا تهیه می‌گردد. ثانیا که لاستیک درزبندی بصورت فیزیکی کامل و شیمیایی خفیف به پروفیل متصل می گردد ، مزیت این اتصال در این است که لاستیک به هتگام برش پروفیل سر نمیخورد و کوتاه و بلند نمیشود مشکلی که به وفور در لاستیک های TPV رخ می دهد . و در نهایت با توجه به این که طرح مقطع لاستیک شکل بخصوصی دارد در حفظ شکل و عدم دفورمگی لاستیک در باز و بسته شدن های متمادی جلوگیری مینماید .

پروفیل های یو پی وی سی با توجه به خواص مکانیکی مواد اولیه شان یعنی پی وی سی که از دسته پلیمر های گرمانرم می باشد از انعطاف پزیری زیادی برخوردار است . انعطاف پذیری پروفیل مستقیما به مودول الاستیسیته آن ( E ) بستگی دارد . در بررسی خمش یک پروفیل تحت بار عوامل موثر عبارتند از : نیروی اعمال شده ( P ) ، طول پروفیل ( L ) ، مودول الاستیسیته ( E ) و لنگر ماند دوم سطح ( I ) بستگی دارد . 

لندگر ماند دوم سطح خواص شکل است و به جنس ماده بستگی ندارد ، با توجه به اینکه طول و نیروی اعمال شده به پروفیل نیز ثابت است دراینجا تنها عواملی که در میزان خمش پروفیل موثر است ، مودول الاستیسیته و لنگر ماند دوم سطح است . مودول الاستیسیته خواص ماده است و به ساختار میکرو مولکولی ماده بستگی دارد . برای ماده پی وی سی مودول الاستیسیته برابر 4 گیگاپاسکال میباشد این در حالی است که مودول الاستیسیته ورق گالوانیزه 200 گیگاپاسکال میباشد یعنی 50 برابر پی وی سی . خمش پروفیل تحت بار رابطه مستقیم مقدار بار و طول پروفیل و رابطه معکوس با مودول الاستیسیته و لنگرماند دوم سطح دارد . پس بنابراین برای کاهش دادن خمش پروفیل هرچه مودول الاستیسیته و لنگرماند دوم سطح مقدار بیشتری داشته باشد مقدار خمش پروفیل کمتری خواهیم داشت . 

لنگرماند دوم سطح ارتباط به طرح سطح مقطع پروفیل دارد ، هم برای پروفیل پی وی سی و هم برای ورق گالوانیزه با توجه به سطح مقطع آن مقدار مشخصی دارد . برای گالوانیزه با تغییردادن ضخامت سطح مقطع ، طول ، عرض و هم چنین با اعمال ترفند هایی مثل شیاردار کردن و افزایش ضخامت در بعضی از نقاط می توان مقدار لنگر ماند دوم سطح را افزایش داد . با پیچ کردن ورق گالوانیزه به پروفیل درواقع یک کامپوزیت میسازیم . هر کامپوزیت از دوبخش ماتریس و فایبر تشکیل میشود . ماتریس ماده اصلی و فایبر ماده ای است که برای تقویت ماتریس استفاده میشود . خواص کامپوزیت از خواص ماتریس قوی تر و از خواص فایبر ضعیفتر است یعنی مابین این دو است . با پیچ کردن گالوانیزه به پروفیل یک کامپوزیت ساخته می شود که خواص بهتری نسبت به خود پروفیل دارد مثلا مودول الاستیسیته بالاتری نسبت به پروفیل پیدا مینماید . به این ترتیب است که پروفیل پی وی سی با ورق گالوانیزه تقویت شده و تحت بار خارجی مثل نیروی وزن شیشه و یا فشارباد خمش کمتری نسبت به حالت بدون گالوانیزه پیدا می نماید . 

پاسخ

پاسخ 2